• +40 728 929 355
  • Putem executa orice model din aur roz sau aur alb, la cerere. Contactați-ne pe email pentru orice întrebări: office@curandera.ro

Dragile și dragii mei,

Numele meu este Anca Negescu și sunt creatoarea bijuteriilor Curandera.

”Curandera” înseamnă vindecătoare, pentru că simbolurile pe care le purtăm ne pot ajuta să ne vindecăm.

Cred în puterea vindecătoare a naturii și a iubirii, acestea fiind sursele principale de inspirație pentru bijuteriile pe care le creez. Cred de asemenea că fiecare obiect, fiecare cuvânt și fiecare gând este o formă de energie care ne influențează existența, indiferent dacă suntem sau nu conștienți de asta.

Fiecare bijuterie Curandera este un talisman care poartă un anumit fel de energie, în funcție de simbolul pe care îl reprezintă, de povestea pe care o spune, sau de materialul din care este făcut.

Aceste talismane nu sunt doar podoabe, ci și remindere permanente ale energiilor pe care le conțin, ceea ne ce stimulează să fim atenți la aspectele respective.

De exemplu, când purtăm o bijuterie inspirată din iubire, cum ar fi ”Healing Heart”, ea amplifică energia iubirii și ne poatea ajuta să îmbunătățim relațiile din viața noastră, începând cu relația cu noi înșine. Totodată, ne amintește că, deși fiecare inimă are cel puțin o spărtură, spirala vieții, care se învârte necontenit, aduce pe acolo vindecare și lumină.

Alte bijuterii Curandera sunt simboluri protectoare, cum ar fi ”Ochiul lui Dumnezeu”, ”Îngerul Păzitor”, sau cruciulițele, ori simboluri aducătoare de noroc, precum ”Lucky Star”. Energia feminină creatoare este stimulată de bijuteriile care reprezintă Luna Nouă (noi începuturi), sau Luna Plină (momentul în care culegem roadele muncii noastre). Echilibrarea energiei masculine și feminine este simbolizată de piesele din colecția ”Lunasol”, pe când energia tonică și plină de voioșie a căpșunelor este surprinsă în pandantele sau brățările ”Strawberry Joy” și ”Strawberry Kiss”.

Vă invit să citiți poveștile bijuteriilor Curandera, pentru a le înțelege pe deplin mesajul. Ele sunt detaliate în descrierea fiecărui produs de pe site.

Bijuteriile care conțin cristale aduc beneficiile energetice ale fiecărui cristal în parte.

Pentru că simbolistica și povestea talismanelor Curandera este importantă, aceasta este scrisă pe o cartolină specială care însoțește fiecare bijuterie, alături de Certificatul de garanție.

Creațiile noastre delicate sunt realizate din aur sau argint, uneori fiind accesorizate cu pietre preționase sau semi-prețioase, cristale, perle sau alte comori ale naturii.

Bijuteriile Curandera se adresează doamnelor de toate vârstele, de la 3 la 100 de ani (și mai mult 😊), sunt bune de purtat o viață și de transmis de la o generație la alta.

Deoarece Mama Natură este principala noastră sursă de inspirație și casa noastră, a tuturor, ambalajele noastre sunt eco-friendly.

Modelele originale Curandera sunt create și fabricate în România.

Curandera Jewelry este o firmă 100% românească și vă mulțumesc pe această cale că susțineți afacerile românești.

Vă mulțumesc pentru prezență și pentru că îmi sunteți alături în această călătorie frumoasă numită viață. 

Cu drag,

Anca

BACK TO TOP