• +40 728 929 355
  • Putem executa orice model din aur roz sau aur alb, la cerere. Contactați-ne pe email pentru orice întrebări: office@curandera.ro

CURANDERA  – este denumirea comercială a societății ANTERA SRL, persoană juridică română, cu sediul în București, Sector 1, Str. Fabrica de Cărămidă nr.1A, vila 60, parter, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/728/2004, având cod unic de înregistrare 16070444.

Vânzător – Curandera (Antera SRL)

Cumpărător – persoană fizică/juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont pe Site și execută o comandă.

Client – persoană fizică/persoană juridică care are sau obține acces la conținut prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de CURANDERA  – este denumirea comercială a societății ANTERA SRL, persoană juridică română, cu sediul în București, Sector 1, Str. Fabrica de Cărămidă nr.1A, vila 60, parter, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/728/2004, având cod unic de înregistrare 16070444.

Vânzător – Curandera (Antera SRL)

Cumpărător – persoană fizică/juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont pe Site și execută o comandă.

Client – persoană fizică/persoană juridică care are sau obține acces la conținut prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de CURANDERA  – este denumirea comercială a societății ANTERA SRL, persoană juridică română, cu sediul în București, Sector 1, Str. Fabrica de Cărămidă nr.1A, vila 60, parter, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/728/2004, având cod unic de înregistrare 16070444.

Vânzător – Curandera (Antera SRL)

Cumpărător – persoană fizică/juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont pe Site și execută o comandă.

Client – persoană fizică/persoană juridică care are sau obține acces la conținut prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de Curandera (electronic, telefonic, etc.) sau în baza acordului de utilizare existent între Curandera și acesta și care necesită crearea și utilizarea un cont.

Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de înscriere, și-a fost de acord cu termenii secțiunii Termeni și Condiții Generale specifice site-ului.

Pseudonim – pseudonim prin care un anumit utilizator/client/cumpărător poate adăuga conținut pe site-ul tău. Pseudonim informațiile asociate de pe site-ul Utilizatorului / consumatorului / cumpărătorului ca „Nume de utilizator”.

Cont – secțiunea site-ului este formată dintr-un e-mail și o parolă care permite cumpărătorilor transmiterea Comenzii și conține informații despre istoricul Site-ului Client/Cumparator și Cumpărător (comenzi, facturi, garanții mărfuri etc.).

Site – domeniul www.curandera.ro și subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic care vine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător pe care Cumpărătorul o trimite Vânzătorului prin intermediul Site-ului intenția de a cumpăra bunuri și servicii de pe Site.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comanda, care vor fi furnizate de Vânzător Cumpărătorului ca urmare a contractului.

Campanie – acțiune de expunere comercială a unui număr finit de bunuri și/sau servicii cu un stoc limitat și predefinit pentru o perioadă limitată de timp determinată de Vânzător.

Contract – contractul la distanță se încheie între vânzător și cumpărător, fără prezența fizică simultană a vânzătorului și a cumpărătorului.

Conţinut

Toate informațiile de pe site pot fi vizitate, vizualizate sau accesate în alt mod prin utilizarea echipamentelor electronice;
conținutul oricărui e-mail trimis cumpărătorilor de către vânzători prin mijloace electronice și/sau prin orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/angajat al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contact specificate de acesta sau nu;
informatii despre bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele Vanzatorului intr-o anumita perioada;
informații despre bunurile și/sau serviciile și/sau tarifele de la un terț cu care vânzătorul a semnat acorduri de parteneriat într-o anumită perioadă;
Date de vânzări sau alte date din interiorul acestora.
Curier – orice persoană cu drept public sau privat de a oferi servicii de curierat.

Întrebare – salut către alți utilizatori/clienți/clienți pentru a obține informații despre produsele sau serviciile paginii.

Răspuns – informațiile scrise sunt oferite utilizatorului/consumatorului/cumpărătorului care a pus o întrebare pe Site într-o anumită pagină a produsului. Raspunsul este o explicatie oferita de Utilizator/Client/Cumparator alt Client/Utilizator/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – acești Termeni și Condiții.

Newsletter – înseamnă informarea periodică, numai prin poștă electronică sau electronică (e-mail, SMS) cu privire la bunuri și servicii și/sau promoții desfășurate de către Vânzător într-o anumită perioadă fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu privire la informațiile conținute în acesta.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui bun și/sau serviciu către Cumpărătorul Curandera, utilizarea procesatorului de carduri agreat de Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt specificate în descriere.

DOCUMENTE DE CONTRACTUL

2.1. Prin plasarea unei comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefon sau e-mail) pe care vânzătorul își desfășoară operațiunile comerciale.

2.2. Notificările primite de Cumpărător după efectuarea comenzii servesc ca informații și nu sunt acceptarea comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Din motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii in ordine. Dacă modificați cantitatea de bunuri și/sau servicii pentru a anunța cumpărătorul prin e-mail sau numărul de telefon disponibil Vânzătorului la finalizarea comenzii și veți returna suma plătită.

2.4. Contractul se incheie intre Vanzator si Cumparator la primirea de catre Cumparator de la Vanzator prin email si/sau notificare prin SMS și / sau mesaj Whatsapp sau Instagram/Facebook, de expediere a comenzii.

2.5. Documentele și informațiile furnizate de Site-ul Vânzătorului vor sta la baza Acordului, pe lângă faptul că acesta este garanția emisă de Vânzător sau furnizorul acestuia pentru bunurile achiziționate.

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

3.1. Accesul pentru efectuarea unei Comenzi este permis oricărui client /oricăror clienți

Din motive justificate, Curandera și rezervă dreptul de a restricționa accesul consumatorului/Cumparatorului în vederea efectuării unei Comenzi/sau a unora dintre modalitățile de plată acceptate, dacă este considerată în conformitate cu activitatea Clientului/Cumparatorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea în orice mod. prejudecata Curandera.

3.2. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiune directă cu aceasta sau adresele menționate în secțiunea „contact” a site-ului. Vânzătorul este liber să gestioneze informațiile primite fără a fi nevoit să aducă sau să justifice pentru acest lucru.

3.3 În cazul unui trafic neobișnuit de mare provenit dintr-o rețea de internet, Curandera rezervă dreptul de a solicita consumatorului/cumpărătorului introducerea manuală a codurilor de validare a tipului captcha pentru a proteja informațiile din cadrul Site-ului.

3.4. Toate tarifele la bunurile si/sau serviciile de pe site sunt exprimate in lei (RON)

3.5. Vânzătorul de plată online nu/nu poate fi făcut responsabil pentru orice alte costuri suportate de Cumpărător, inclusiv, dar fără a se limita la, comisioanele de conversie valutară aplicate de banca care i-a emis cardul, dacă moneda de emitere a acestuia diferă de lei. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai cumpărătorul.

3.6 Toate informațiile folosite pentru a descrie bunurile și/sau serviciile de pe Site (fotografii/dinamice/prezentări multimedia/etc.) nu sunt legate de obligația contractuală a Vânzătorului, și sunt folosite exclusiv pentru prezentare.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INDUSTRIALĂ ȘI INTELECTUALĂ

4.1. Conținutul, așa cum este definit în preambul, incluzând, dar fără a se limita la, logo-uri, designul produselor, fotografii, simboluri stilizate, comerciale, imagini, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia disponibil pe Site sunt proprietatea exclusivă a Curandera, care și-a rezervat toate drepturile de autor în mod direct sau indirect (prin creare, utilizare și/sau publicare).

4.2. Consumatorului/cumpărătorului nu este permis să copieze, să distribuie, să publice, să transfere către terți, să modifice și/sau să altereze în alt mod, să utilizeze legăturile expunerii, inclusiv orice conținut în orice alt context decât originalul Curandera intenționat, inclusiv orice conținut off site-ului, eliminând semnele care semnifică dreptul de autor asupra Conținutului și participarea Curandera transferul, vânzarea, distribuția materialelor realizate prin reproducerea, modificarea sau aplicarea conținutului, cu excepția acordului expres scris al Curandera.

4.3. Orice Continut pe care clientul/cumparatorul il are si/sau obtine acces prin orice mijloc, face obiectul Documentului, in cazul in care continutul nu este asociat cu un anumit acord de utilizare este valabil, intre Curandera si acesta fara nici o garantie stipulata implicit sau. deliberat de catre Curandera. cu referire la acel conținut.

4.4. Clientul/cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continutul numai pentru uz personal necomercial numai daca nu intra in conflict cu prevederile documentului.

4.5. Orice Continut transmis de Client sau Cumparator prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Curandera si/sau angajatul/colaboratorul Curandera  care a mediat transferul de continut. , dacă există, la conținutul respectiv.

4.6. Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise în mod expres prin prezenta sau acordul de utilizare care îl însoțește, dacă acesta există.

ORDIN

5.1. Clientul/cumpărătorul poate plasa comenzi pe site-ul adăugând în coșul de cumpărături bunurile și/sau servicii dorite, va finaliza comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile disponibile pe site. Odată adăugat în coșul de cumături, un bun și/sau serviciu este disponibil pentru cumpărare în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui bun/serviciu în coșul dumneavoastră de cumpărături, fără finalizarea Comenzii, nu implică plasarea unei comenzi, nicio rezervare automată implicită a bunului/serviciului respectiv.

5.2. La finalizarea comenzii Cumpărătorul este de acord că toate datele furnizate de acesta, necesare pentru finalizarea comenzii, sunt exacte, complete și adevărate la momentul respectiv.

5.3. Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul este de acord ca vanzatorul sa-l poata contacta prin orice mijloc disponibil/acceptat de Vanzator  pe site

5.4. Vânzătorul poate anula comanda făcută de Cumpărător, după notificarea prealabilă a Cumpărătorului, fără nicio obligație suplimentară a vreunei părți față de ceaaltă sau nici una dintre părțile nu ar trebui să ceară despăgubiri în următoarele cazuri:

5.4.1. respingerea de către banca care a emis cardul cumpărătorului a platii respectiva online

5.4.2. invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de Curandera  în plata online;

5.4.3. datele furnizate de clienti/client sunt incomplete si/sau incorecte;

5.5. Cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contract sau de a returna produsul  achiziționat sau de a renunța la un serviciu achiziționat, în termen de 14 zile calendaristice, fără a indica niciun motiv și fără a suporta alte costuri decât livrarea. 

Conform OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau a unei scutiri de serviciu expiră în 14 zile de la:

– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului bun – dacă cumpărătorul controlează printr-o singură comandă mai multe produse care urmează să fie livrate separat

– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese – pentru livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau bucăți,

5.6. În cazul în care cumpărătorul decide să se retragă din contract, acesta va putea completa formularul de retur online care se găsește la www.curandera.ro/pages/politica-de-retur

5.7. În cazul în care clientul/cumpărătorul solicită retragerea contractului în termenul legal de retragere din contract, va trebui să returneze orice cadouri/gratuități care au însoțit produsul. În cazul în care comanda este plătită, vânzătorul va rambursa în termen de 14 (paisprezece) zile de informare vânzătorului către Cumpărător cu privire la decizia sa de a se retrage din contract. Suma va fi rambursată după cum urmează:

5.7.1. Pentru comenzile achitate cu cardul -> contul de restituire din care s-a efectuat plata;

5.7.2. Pentru comenzi achitate cu OP / COD / iTransfer / Card bancar-> prin transfer bancar;

5.8. Vânzătorul poate amâna rambursarea până la primirea bunurilor vândute sau până la primirea dovezii că au fost expediate, dacă nu se oferă să ridice el însuși bunurile.

5.9. În cazul în care un bun și/sau serviciul comandat de către cumpărător nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa consumatorul/cumpărătorul despre acest fapt și va returna în contul cumpărătorului valoarea bunului și/sau serviciile în termen de 7 ( șapte) zile lucrătoare de la data la care Vânzătorul ia la cunoștință acest fapt și de la data la care cumpărătorul și-a declarat în mod expres intenția de a rezilia Contractul.

CONFIDENȚIALITATE

6.1. Curandera va păstra informațiile confidențiale de orice fel de îngrijire furnizate. Informațiile de dezvăluire vor fi furnizate numai în condițiile menționate aici.

6.2. Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice altă modalitate de dezvăluire către terți nu va fi făcută de către Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără acordul prealabil scris al Vânzătorului.

6.3. Prin trimiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, se furnizează vânzătorului și accesul irevocabil nerestricționat la, dreptul de a utiliza, reproduce, vizualiza, modifica, transmite și distribui acele materiale sau informații. De asemenea, sunteți de acord ca vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, informații, idei, concepte, know-how-ul sau tehnicile pe care să le trimiteți prin Site-ului. Curandera nu va fi supusă obligațiilor referitoare la confidențialitatea informațiilor transmise, dacă legislația nu prevede altfel specificat în acest sens.

PUBLICITATE

7.1. Buletinele informative (newsletter-urile) Curandera  sunt trimise prin parteneri specializați și sunt aprobate de Curandera . Astfel, acestea asigură confidențialitatea și securitatea informațiilor.

7.2. Atunci când Clientul creează un cont, acesta are posibilitatea de a-și exprima consimțământul pentru a primi newsletter-uri.

Clientul poate modifica în orice moment acordul emis de Vânzător:

7.2.1. contactând Curandera  în acest sens.

7.2.2. făcând clic pe linkul de dezabonare afișat în mesajele comerciale primite de la Vânzător.

7.3. Renunțarea la primirea buletinelor informative implică renunțarea la aprobarea datei acestui document.

FACTURARE – PLATA

8.1. Prețurile bunurilor și serviciile deschise pe site-ul www.curandera.ro nu au TVA, societatea ANTERA SRL nefiind plătitoare de TVA 

8.2. Pretul, metoda de plata si data de plata specificate in fiecare Comanda. Vânzătorul către Cumpărător va emite o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare factură conform legislației.

8.3. Vânzătorul va comunica detaliile de Comandă care conțin bunuri și/sau servicii vândute de Curandera și orice alte plăți legate de Comandă, exclusiv în format electronic prin adăugarea facturii Contului Cumpărător sau prin e-mail la adresa de e-mail specificată de Cumpărător în contul său.

8.4. Pentru o comunicare corectă aferentă Comenzii facturii, Cumpărătorului îi revine obligația de a actualiza ori de câte ori este necesar datele contului și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi din contul dumneavoastră.

8.5. Prin acest mod de a comunica, cumpărătorul, accesând contul, va deține o evidență a datelor emise de Curandera  și le poate salva și arhiva oricând și în orice mod dorește. 

8.6. Prin trimiterea comenzii, cumpărătorul este de acord să primească datele electronice prin adăugarea acestora prin contul Curandera sau prin e-mail la adresa de e-mail specificată în contul său.

8.7. Dacă aceste informații nu sunt disponibile pentru mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore în Cont, vă rugăm să nu anunțați adresa de e-mail: office@curandera.ro 

8.8 Plata cu cardul de date de la Client/Utilizator/Cumparator nu va fi accesibila Curandera si nu va fi stocata de catre Curandera  sau de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de catre institutia care autorizeaza tranzactiile sau alta entitate autorizata sa furnizeze servicii de stocare a datelor de identificare card, despre a identitatea client/Utilizator/cumpărător va fi informat înainte de introducerea datelor.

Entitatea autorizată să furnizeze cardul de stocare a datelor este NETOPIA Payments SRL, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/9170/2003, cod unic de înregistrare RO15565496, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, Clădirea 24, etaj 4, Sector 2, București, Cod Postal 020335.

8.9. În unele cazuri, pentru a menține securitatea tranzacțiilor, la înregistrarea comenzii, cumpărătorului i se va cere să autorizeze parola de plată asociată reintroducerii Contului sau să utilizeze amprentele pentru terminalele mobile care au această caracteristică.

8.10. Din motive de securitate, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul Tranzactii este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa evite modificarea optiunii de conectare automata pe dispozitivele mobile. Dezvăluirea contului de acces al parolei nu este permisă și recomandă utilizarea parolelor cu securitate puternică (ex.: să conțină cel puțin opt caractere, inclusiv majuscule, litere mici, numere și caractere speciale). Din nou, valabil doar daca merge pe baza de cont.

LIVRAREA BUNURILOR

9.1. Vânzătorul este obligat să livreze bunuri în sistemul de livrare ușă în ușă către Cumpărător.

9.2. Vânzătorul va asigura ambalarea corectă a mărfurilor și va asigura transmiterea documentelor.

9.3. Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor în România și după caz, în afara graniței.

GARAȚII

10.1. Toate bunurile vândute de Curandera sunt acoperite de garanție, conform cerințelor legii și factorilor de decizie comercială. 10.2. În cazul în care mărfurile vândute și livrate de Curandera, certificatele de garanție sunt emise direct de producător.

10.3. Pentru o comunicare corectă a certificatului de garanție pentru Bunul Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a actualiza ori de câte ori orice date sau conturi și de a accesa informațiile și documentele legate de fiecare comandă din contul dumneavoastră.

instrument de comunicare cumpărător, sau prin accesarea site-ului www.curandera.ro, vă deține o evidență a certificatului de garanție emise de Curandera și poate salva și arhiva rândul oricând și în orice mod dorește.

Dacă aceste informații nu sunt disponibile timp de 48 (patruzecisiopt) de ore în contul de client, vă rugăm să trimiteți întrebarea la adresa de e-mail: office@curandera.ro

RĂSPUNDERE

11.1. Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daunele de orice fel de îngrijire. pierderi.

11.2. Prin crearea și utilizarea Contului Client/utilizatorul/cumpărătorul asumă responsabilitatea pentru menținerea confidențialității contului (nume de utilizator și parolă) și pentru gestionarea accesului contului tău și al tău, în măsura permisă de lege, este responsabil pentru activitățile desfășurate prin utilizarea Contului tău sau .

11.3. Prin crearea contului dumneavoastră și/sau folosirea acestora și/sau plasarea comenzilor, clientul/utilizatorul/cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termeni și condiții ultima versiune actualizată a Site-ului care este comunicată în Site-ul existența din contul de creare și/sau utilizării și/sau date comenzii.

11.4. Crearea contului utilizeaza ulterior Continutul pe care il acceptati modificari ale Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

11.5. Termenii și condițiile site-ului pot fi modificate în orice moment de către Curandera , aceștia sunt obligatorii pentru Client/utilizator/cumpărător afișat în Site.Acceptarea Termenilor și Condițiile Site-ului confirmat prin bifarea casetei de pe Site și/sau prin trimiterea Comenzii. și/ sau plătiți online.

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII DE BUNURI

Ultimul de proprietate asupra Bunurilor va fi transferat la livrare, dupa plata Cumparatorului Dreptul in locatia indicata in Comanda (adica livrarea – semnata pentru primirea documentului de transport furnizat de curier sau semnarea facturii de primire cu privire la bunurile efectuate de Vanzator). personalul).

LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIE

Acest contract este supus legii române. Eventualele litigii aparute intre Curandera si clienti/clienti vor fi solutionate pe calea amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane co

(electronic, telefonic, etc.) sau în baza acordului de utilizare existent între Curandera și acesta și care necesită crearea și utilizarea un cont.

Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de înscriere, și-a fost de acord cu termenii secțiunii Termeni și Condiții Generale specifice site-ului.

Pseudonim – pseudonim prin care un anumit utilizator/client/cumpărător poate adăuga conținut pe site-ul tău. Pseudonim informațiile asociate de pe site-ul Utilizatorului / consumatorului / cumpărătorului ca „Nume de utilizator”.

Cont – secțiunea site-ului este formată dintr-un e-mail și o parolă care permite cumpărătorilor transmiterea Comenzii și conține informații despre istoricul Site-ului Client/Cumparator și Cumpărător (comenzi, facturi, garanții mărfuri etc.).

Site – domeniul www.curandera.ro și subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic care vine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător pe care Cumpărătorul o trimite Vânzătorului prin intermediul Site-ului intenția de a cumpăra bunuri și servicii de pe Site.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comanda, care vor fi furnizate de Vânzător Cumpărătorului ca urmare a contractului.

Campanie – acțiune de expunere comercială a unui număr finit de bunuri și/sau servicii cu un stoc limitat și predefinit pentru o perioadă limitată de timp determinată de Vânzător.

Contract – contractul la distanță se încheie între vânzător și cumpărător, fără prezența fizică simultană a vânzătorului și a cumpărătorului.

Conţinut

Toate informațiile de pe site pot fi vizitate, vizualizate sau accesate în alt mod prin utilizarea echipamentelor electronice;
conținutul oricărui e-mail trimis cumpărătorilor de către vânzători prin mijloace electronice și/sau prin orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/angajat al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contact specificate de acesta sau nu;
informatii despre bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele Vanzatorului intr-o anumita perioada;
informații despre bunurile și/sau serviciile și/sau tarifele de la un terț cu care vânzătorul a semnat acorduri de parteneriat într-o anumită perioadă;
Date de vânzări sau alte date din interiorul acestora.
Curier – orice persoană cu drept public sau privat de a oferi servicii de curierat.

Întrebare – salut către alți utilizatori/clienți/clienți pentru a obține informații despre produsele sau serviciile paginii.

Răspuns – informațiile scrise sunt oferite utilizatorului/consumatorului/cumpărătorului care a pus o întrebare pe Site într-o anumită pagină a produsului. Raspunsul este o explicatie oferita de Utilizator/Client/Cumparator alt Client/Utilizator/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – acești Termeni și Condiții.

Newsletter – înseamnă informarea periodică, numai prin poștă electronică sau electronică (e-mail, SMS) cu privire la bunuri și servicii și/sau promoții desfășurate de către Vânzător într-o anumită perioadă fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu privire la informațiile conținute în acesta.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui bun și/sau serviciu către Cumpărătorul Curandera, utilizarea procesatorului de carduri agreat de Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt specificate în descriere.

DOCUMENTE DE CONTRACTUL

2.1. Prin plasarea unei comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefon sau e-mail) pe care vânzătorul își desfășoară operațiunile comerciale.

2.2. Notificările primite de Cumpărător după efectuarea comenzii servesc ca informații și nu sunt acceptarea comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Din motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii in ordine. Dacă modificați cantitatea de bunuri și/sau servicii pentru a anunța cumpărătorul prin e-mail sau numărul de telefon disponibil Vânzătorului la finalizarea comenzii și veți returna suma plătită.

2.4. Contractul se incheie intre Vanzator si Cumparator la primirea de catre Cumparator de la Vanzator prin email si/sau notificare prin SMS și / sau mesaj Whatsapp sau Instagram/Facebook, de expediere a comenzii.

2.5. Documentele și informațiile furnizate de Site-ul Vânzătorului vor sta la baza Acordului, pe lângă faptul că acesta este garanția emisă de Vânzător sau furnizorul acestuia pentru bunurile achiziționate.

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

3.1. Accesul pentru efectuarea unei Comenzi este permis oricărui client /oricăror clienți

Din motive justificate, Curandera și rezervă dreptul de a restricționa accesul consumatorului/Cumparatorului în vederea efectuării unei Comenzi/sau a unora dintre modalitățile de plată acceptate, dacă este considerată în conformitate cu activitatea Clientului/Cumparatorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea în orice mod. prejudecata Curandera.

3.2. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiune directă cu aceasta sau adresele menționate în secțiunea „contact” a site-ului. Vânzătorul este liber să gestioneze informațiile primite fără a fi nevoit să aducă sau să justifice pentru acest lucru.

3.3 În cazul unui trafic neobișnuit de mare provenit dintr-o rețea de internet, Curandera rezervă dreptul de a solicita consumatorului/cumpărătorului introducerea manuală a codurilor de validare a tipului captcha pentru a proteja informațiile din cadrul Site-ului.

3.4. Toate tarifele la bunurile si/sau serviciile de pe site sunt exprimate in lei (RON)

3.5. Vânzătorul de plată online nu/nu poate fi făcut responsabil pentru orice alte costuri suportate de Cumpărător, inclusiv, dar fără a se limita la, comisioanele de conversie valutară aplicate de banca care i-a emis cardul, dacă moneda de emitere a acestuia diferă de lei. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai cumpărătorul.

3.6 Toate informațiile folosite pentru a descrie bunurile și/sau serviciile de pe Site (fotografii/dinamice/prezentări multimedia/etc.) nu sunt legate de obligația contractuală a Vânzătorului, și sunt folosite exclusiv pentru prezentare.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INDUSTRIALĂ ȘI INTELECTUALĂ

4.1. Conținutul, așa cum este definit în preambul, incluzând, dar fără a se limita la, logo-uri, designul produselor, fotografii, simboluri stilizate, comerciale, imagini, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia disponibil pe Site sunt proprietatea exclusivă a Curandera, care și-a rezervat toate drepturile de autor în mod direct sau indirect (prin creare, utilizare și/sau publicare).

4.2. Consumatorului/cumpărătorului nu este permis să copieze, să distribuie, să publice, să transfere către terți, să modifice și/sau să altereze în alt mod, să utilizeze legăturile expunerii, inclusiv orice conținut în orice alt context decât originalul Curandera intenționat, inclusiv orice conținut off site-ului, eliminând semnele care semnifică dreptul de autor asupra Conținutului și participarea Curandera transferul, vânzarea, distribuția materialelor realizate prin reproducerea, modificarea sau aplicarea conținutului, cu excepția acordului expres scris al Curandera.

4.3. Orice Continut pe care clientul/cumparatorul il are si/sau obtine acces prin orice mijloc, face obiectul Documentului, in cazul in care continutul nu este asociat cu un anumit acord de utilizare este valabil, intre Curandera si acesta fara nici o garantie stipulata implicit sau. deliberat de catre Curandera. cu referire la acel conținut.

4.4. Clientul/cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continutul numai pentru uz personal necomercial numai daca nu intra in conflict cu prevederile documentului.

4.5. Orice Continut transmis de Client sau Cumparator prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Curandera si/sau angajatul/colaboratorul Curandera  care a mediat transferul de continut. , dacă există, la conținutul respectiv.

4.6. Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise în mod expres prin prezenta sau acordul de utilizare care îl însoțește, dacă acesta există.

ORDIN

5.1. Clientul/cumpărătorul poate plasa comenzi pe site-ul adăugând în coșul de cumpărături bunurile și/sau servicii dorite, va finaliza comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile disponibile pe site. Odată adăugat în coșul de cumături, un bun și/sau serviciu este disponibil pentru cumpărare în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui bun/serviciu în coșul dumneavoastră de cumpărături, fără finalizarea Comenzii, nu implică plasarea unei comenzi, nicio rezervare automată implicită a bunului/serviciului respectiv.

5.2. La finalizarea comenzii Cumpărătorul este de acord că toate datele furnizate de acesta, necesare pentru finalizarea comenzii, sunt exacte, complete și adevărate la momentul respectiv.

5.3. Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul este de acord ca vanzatorul sa-l poata contacta prin orice mijloc disponibil/acceptat de Vanzator  pe site

5.4. Vânzătorul poate anula comanda făcută de Cumpărător, după notificarea prealabilă a Cumpărătorului, fără nicio obligație suplimentară a vreunei părți față de ceaaltă sau nici una dintre părțile nu ar trebui să ceară despăgubiri în următoarele cazuri:

5.4.1. respingerea de către banca care a emis cardul cumpărătorului a platii respectiva online

5.4.2. invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de Curandera  în plata online;

5.4.3. datele furnizate de clienti/client sunt incomplete si/sau incorecte;

5.5. Cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contract sau de a returna produsul  achiziționat sau de a renunța la un serviciu achiziționat, în termen de 14 zile calendaristice, fără a indica niciun motiv și fără a suporta alte costuri decât livrarea. 

Conform OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau a unei scutiri de serviciu expiră în 14 zile de la:

– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului bun – dacă cumpărătorul controlează printr-o singură comandă mai multe produse care urmează să fie livrate separat

– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese – pentru livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau bucăți,

5.6. În cazul în care cumpărătorul decide să se retragă din contract, acesta va putea completa formularul de retur online care se găsește la www.curandera.ro/pages/politica-de-retur

5.7. În cazul în care clientul/cumpărătorul solicită retragerea contractului în termenul legal de retragere din contract, va trebui să returneze orice cadouri/gratuități care au însoțit produsul. În cazul în care comanda este plătită, vânzătorul va rambursa în termen de 14 (paisprezece) zile de informare vânzătorului către Cumpărător cu privire la decizia sa de a se retrage din contract. Suma va fi rambursată după cum urmează:

5.7.1. Pentru comenzile achitate cu cardul -> contul de restituire din care s-a efectuat plata;

5.7.2. Pentru comenzi achitate cu OP / COD / iTransfer / Card bancar-> prin transfer bancar;

5.8. Vânzătorul poate amâna rambursarea până la primirea bunurilor vândute sau până la primirea dovezii că au fost expediate, dacă nu se oferă să ridice el însuși bunurile.

5.9. În cazul în care un bun și/sau serviciul comandat de către cumpărător nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa consumatorul/cumpărătorul despre acest fapt și va returna în contul cumpărătorului valoarea bunului și/sau serviciile în termen de 7 ( șapte) zile lucrătoare de la data la care Vânzătorul ia la cunoștință acest fapt și de la data la care cumpărătorul și-a declarat în mod expres intenția de a rezilia Contractul.

CONFIDENȚIALITATE

6.1. Curandera va păstra informațiile confidențiale de orice fel de îngrijire furnizate. Informațiile de dezvăluire vor fi furnizate numai în condițiile menționate aici.

6.2. Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice altă modalitate de dezvăluire către terți nu va fi făcută de către Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără acordul prealabil scris al Vânzătorului.

6.3. Prin trimiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, se furnizează vânzătorului și accesul irevocabil nerestricționat la, dreptul de a utiliza, reproduce, vizualiza, modifica, transmite și distribui acele materiale sau informații. De asemenea, sunteți de acord ca vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, informații, idei, concepte, know-how-ul sau tehnicile pe care să le trimiteți prin Site-ului. Curandera nu va fi supusă obligațiilor referitoare la confidențialitatea informațiilor transmise, dacă legislația nu prevede altfel specificat în acest sens.

PUBLICITATE

7.1. Buletinele informative (newsletter-urile) Curandera  sunt trimise prin parteneri specializați și sunt aprobate de Curandera . Astfel, acestea asigură confidențialitatea și securitatea informațiilor.

7.2. Atunci când Clientul creează un cont, acesta are posibilitatea de a-și exprima consimțământul pentru a primi newsletter-uri.

Clientul poate modifica în orice moment acordul emis de Vânzător:

7.2.1. contactând Curandera  în acest sens.

7.2.2. făcând clic pe linkul de dezabonare afișat în mesajele comerciale primite de la Vânzător.

7.3. Renunțarea la primirea buletinelor informative implică renunțarea la aprobarea datei acestui document.

FACTURARE – PLATA

8.1. Prețurile bunurilor și serviciile deschise pe site-ul www.curandera.ro nu au TVA, societatea ANTERA SRL nefiind plătitoare de TVA 

8.2. Pretul, metoda de plata si data de plata specificate in fiecare Comanda. Vânzătorul către Cumpărător va emite o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare factură conform legislației.

8.3. Vânzătorul va comunica detaliile de Comandă care conțin bunuri și/sau servicii vândute de Curandera și orice alte plăți legate de Comandă, exclusiv în format electronic prin adăugarea facturii Contului Cumpărător sau prin e-mail la adresa de e-mail specificată de Cumpărător în contul său.

8.4. Pentru o comunicare corectă aferentă Comenzii facturii, Cumpărătorului îi revine obligația de a actualiza ori de câte ori este necesar datele contului și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi din contul dumneavoastră.

8.5. Prin acest mod de a comunica, cumpărătorul, accesând contul, va deține o evidență a datelor emise de Curandera  și le poate salva și arhiva oricând și în orice mod dorește. 

8.6. Prin trimiterea comenzii, cumpărătorul este de acord să primească datele electronice prin adăugarea acestora prin contul Curandera sau prin e-mail la adresa de e-mail specificată în contul său.

8.7. Dacă aceste informații nu sunt disponibile pentru mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore în Cont, vă rugăm să nu anunțați adresa de e-mail: office@curandera.ro 

8.8 Plata cu cardul de date de la Client/Utilizator/Cumparator nu va fi accesibila Curandera si nu va fi stocata de catre Curandera  sau de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de catre institutia care autorizeaza tranzactiile sau alta entitate autorizata sa furnizeze servicii de stocare a datelor de identificare card, despre a identitatea client/Utilizator/cumpărător va fi informat înainte de introducerea datelor.

Entitatea autorizată să furnizeze cardul de stocare a datelor este NETOPIA Payments SRL, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/9170/2003, cod unic de înregistrare RO15565496, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, Clădirea 24, etaj 4, Sector 2, București, Cod Postal 020335.

8.9. În unele cazuri, pentru a menține securitatea tranzacțiilor, la înregistrarea comenzii, cumpărătorului i se va cere să autorizeze parola de plată asociată reintroducerii Contului sau să utilizeze amprentele pentru terminalele mobile care au această caracteristică.

8.10. Din motive de securitate, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul Tranzactii este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa evite modificarea optiunii de conectare automata pe dispozitivele mobile. Dezvăluirea contului de acces al parolei nu este permisă și recomandă utilizarea parolelor cu securitate puternică (ex.: să conțină cel puțin opt caractere, inclusiv majuscule, litere mici, numere și caractere speciale). Din nou, valabil doar daca merge pe baza de cont.

LIVRAREA BUNURILOR

9.1. Vânzătorul este obligat să livreze bunuri în sistemul de livrare ușă în ușă către Cumpărător.

9.2. Vânzătorul va asigura ambalarea corectă a mărfurilor și va asigura transmiterea documentelor.

9.3. Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor în România și după caz, în afara graniței.

GARAȚII

10.1. Toate bunurile vândute de Curandera sunt acoperite de garanție, conform cerințelor legii și factorilor de decizie comercială. 10.2. În cazul în care mărfurile vândute și livrate de Curandera, certificatele de garanție sunt emise direct de producător.

10.3. Pentru o comunicare corectă a certificatului de garanție pentru Bunul Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a actualiza ori de câte ori orice date sau conturi și de a accesa informațiile și documentele legate de fiecare comandă din contul dumneavoastră.

instrument de comunicare cumpărător, sau prin accesarea site-ului www.curandera.ro, vă deține o evidență a certificatului de garanție emise de Curandera și poate salva și arhiva rândul oricând și în orice mod dorește.

Dacă aceste informații nu sunt disponibile timp de 48 (patruzecisiopt) de ore în contul de client, vă rugăm să trimiteți întrebarea la adresa de e-mail: office@curandera.ro

RĂSPUNDERE

11.1. Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daunele de orice fel de îngrijire. pierderi.

11.2. Prin crearea și utilizarea Contului Client/utilizatorul/cumpărătorul asumă responsabilitatea pentru menținerea confidențialității contului (nume de utilizator și parolă) și pentru gestionarea accesului contului tău și al tău, în măsura permisă de lege, este responsabil pentru activitățile desfășurate prin utilizarea Contului tău sau .

11.3. Prin crearea contului dumneavoastră și/sau folosirea acestora și/sau plasarea comenzilor, clientul/utilizatorul/cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termeni și condiții ultima versiune actualizată a Site-ului care este comunicată în Site-ul existența din contul de creare și/sau utilizării și/sau date comenzii.

11.4. Crearea contului utilizeaza ulterior Continutul pe care il acceptati modificari ale Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

11.5. Termenii și condițiile site-ului pot fi modificate în orice moment de către Curandera , aceștia sunt obligatorii pentru Client/utilizator/cumpărător afișat în Site.Acceptarea Termenilor și Condițiile Site-ului confirmat prin bifarea casetei de pe Site și/sau prin trimiterea Comenzii. și/ sau plătiți online.

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII DE BUNURI

Ultimul de proprietate asupra Bunurilor va fi transferat la livrare, dupa plata Cumparatorului Dreptul in locatia indicata in Comanda (adica livrarea – semnata pentru primirea documentului de transport furnizat de curier sau semnarea facturii de primire cu privire la bunurile efectuate de Vanzator). personalul).

LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIE

Acest contract este supus legii române. Eventualele litigii aparute intre Curandera si clienti/clienti vor fi solutionate pe calea amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane co

(electronic, telefonic, etc.) sau în baza acordului de utilizare existent între Curandera și acesta și care necesită crearea și utilizarea un cont.

Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de înscriere, și-a fost de acord cu termenii secțiunii Termeni și Condiții Generale specifice site-ului.

Pseudonim – pseudonim prin care un anumit utilizator/client/cumpărător poate adăuga conținut pe site-ul tău. Pseudonim informațiile asociate de pe site-ul Utilizatorului / consumatorului / cumpărătorului ca „Nume de utilizator”.

Cont – secțiunea site-ului este formată dintr-un e-mail și o parolă care permite cumpărătorilor transmiterea Comenzii și conține informații despre istoricul Site-ului Client/Cumparator și Cumpărător (comenzi, facturi, garanții mărfuri etc.).

Site – domeniul www.curandera.ro și subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic care vine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător pe care Cumpărătorul o trimite Vânzătorului prin intermediul Site-ului intenția de a cumpăra bunuri și servicii de pe Site.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comanda, care vor fi furnizate de Vânzător Cumpărătorului ca urmare a contractului.

Campanie – acțiune de expunere comercială a unui număr finit de bunuri și/sau servicii cu un stoc limitat și predefinit pentru o perioadă limitată de timp determinată de Vânzător.

Contract – contractul la distanță se încheie între vânzător și cumpărător, fără prezența fizică simultană a vânzătorului și a cumpărătorului.

Conţinut

Toate informațiile de pe site pot fi vizitate, vizualizate sau accesate în alt mod prin utilizarea echipamentelor electronice;
conținutul oricărui e-mail trimis cumpărătorilor de către vânzători prin mijloace electronice și/sau prin orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/angajat al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contact specificate de acesta sau nu;
informatii despre bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele Vanzatorului intr-o anumita perioada;
informații despre bunurile și/sau serviciile și/sau tarifele de la un terț cu care vânzătorul a semnat acorduri de parteneriat într-o anumită perioadă;
Date de vânzări sau alte date din interiorul acestora.
Curier – orice persoană cu drept public sau privat de a oferi servicii de curierat.

Întrebare – salut către alți utilizatori/clienți/clienți pentru a obține informații despre produsele sau serviciile paginii.

Răspuns – informațiile scrise sunt oferite utilizatorului/consumatorului/cumpărătorului care a pus o întrebare pe Site într-o anumită pagină a produsului. Raspunsul este o explicatie oferita de Utilizator/Client/Cumparator alt Client/Utilizator/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – acești Termeni și Condiții.

Newsletter – înseamnă informarea periodică, numai prin poștă electronică sau electronică (e-mail, SMS) cu privire la bunuri și servicii și/sau promoții desfășurate de către Vânzător într-o anumită perioadă fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu privire la informațiile conținute în acesta.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui bun și/sau serviciu către Cumpărătorul Curandera, utilizarea procesatorului de carduri agreat de Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt specificate în descriere.

DOCUMENTE DE CONTRACTUL

2.1. Prin plasarea unei comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefon sau e-mail) pe care vânzătorul își desfășoară operațiunile comerciale.

2.2. Notificările primite de Cumpărător după efectuarea comenzii servesc ca informații și nu sunt acceptarea comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Din motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii in ordine. Dacă modificați cantitatea de bunuri și/sau servicii pentru a anunța cumpărătorul prin e-mail sau numărul de telefon disponibil Vânzătorului la finalizarea comenzii și veți returna suma plătită.

2.4. Contractul se incheie intre Vanzator si Cumparator la primirea de catre Cumparator de la Vanzator prin email si/sau notificare prin SMS și / sau mesaj Whatsapp sau Instagram/Facebook, de expediere a comenzii.

2.5. Documentele și informațiile furnizate de Site-ul Vânzătorului vor sta la baza Acordului, pe lângă faptul că acesta este garanția emisă de Vânzător sau furnizorul acestuia pentru bunurile achiziționate.

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

3.1. Accesul pentru efectuarea unei Comenzi este permis oricărui client /oricăror clienți

Din motive justificate, Curandera și rezervă dreptul de a restricționa accesul consumatorului/Cumparatorului în vederea efectuării unei Comenzi/sau a unora dintre modalitățile de plată acceptate, dacă este considerată în conformitate cu activitatea Clientului/Cumparatorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea în orice mod. prejudecata Curandera.

3.2. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiune directă cu aceasta sau adresele menționate în secțiunea „contact” a site-ului. Vânzătorul este liber să gestioneze informațiile primite fără a fi nevoit să aducă sau să justifice pentru acest lucru.

3.3 În cazul unui trafic neobișnuit de mare provenit dintr-o rețea de internet, Curandera rezervă dreptul de a solicita consumatorului/cumpărătorului introducerea manuală a codurilor de validare a tipului captcha pentru a proteja informațiile din cadrul Site-ului.

3.4. Toate tarifele la bunurile si/sau serviciile de pe site sunt exprimate in lei (RON)

3.5. Vânzătorul de plată online nu/nu poate fi făcut responsabil pentru orice alte costuri suportate de Cumpărător, inclusiv, dar fără a se limita la, comisioanele de conversie valutară aplicate de banca care i-a emis cardul, dacă moneda de emitere a acestuia diferă de lei. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai cumpărătorul.

3.6 Toate informațiile folosite pentru a descrie bunurile și/sau serviciile de pe Site (fotografii/dinamice/prezentări multimedia/etc.) nu sunt legate de obligația contractuală a Vânzătorului, și sunt folosite exclusiv pentru prezentare.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INDUSTRIALĂ ȘI INTELECTUALĂ

4.1. Conținutul, așa cum este definit în preambul, incluzând, dar fără a se limita la, logo-uri, designul produselor, fotografii, simboluri stilizate, comerciale, imagini, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia disponibil pe Site sunt proprietatea exclusivă a Curandera, care și-a rezervat toate drepturile de autor în mod direct sau indirect (prin creare, utilizare și/sau publicare).

4.2. Consumatorului/cumpărătorului nu este permis să copieze, să distribuie, să publice, să transfere către terți, să modifice și/sau să altereze în alt mod, să utilizeze legăturile expunerii, inclusiv orice conținut în orice alt context decât originalul Curandera intenționat, inclusiv orice conținut off site-ului, eliminând semnele care semnifică dreptul de autor asupra Conținutului și participarea Curandera transferul, vânzarea, distribuția materialelor realizate prin reproducerea, modificarea sau aplicarea conținutului, cu excepția acordului expres scris al Curandera.

4.3. Orice Continut pe care clientul/cumparatorul il are si/sau obtine acces prin orice mijloc, face obiectul Documentului, in cazul in care continutul nu este asociat cu un anumit acord de utilizare este valabil, intre Curandera si acesta fara nici o garantie stipulata implicit sau. deliberat de catre Curandera. cu referire la acel conținut.

4.4. Clientul/cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continutul numai pentru uz personal necomercial numai daca nu intra in conflict cu prevederile documentului.

4.5. Orice Continut transmis de Client sau Cumparator prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Curandera si/sau angajatul/colaboratorul Curandera care a mediat transferul de continut. , dacă există, la conținutul respectiv.

4.6. Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise în mod expres prin prezenta sau acordul de utilizare care îl însoțește, dacă acesta există.

ORDIN

5.1. Clientul/cumpărătorul poate plasa comenzi pe site-ul adăugând în coșul de cumpărături bunurile și/sau servicii dorite, va finaliza comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile disponibile pe site. Odată adăugat în coșul de cumături, un bun și/sau serviciu este disponibil pentru cumpărare în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui bun/serviciu în coșul dumneavoastră de cumpărături, fără finalizarea Comenzii, nu implică plasarea unei comenzi, nicio rezervare automată implicită a bunului/serviciului respectiv.

5.2. La finalizarea comenzii Cumpărătorul este de acord că toate datele furnizate de acesta, necesare pentru finalizarea comenzii, sunt exacte, complete și adevărate la momentul respectiv.

5.3. Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul este de acord ca vanzatorul sa-l poata contacta prin orice mijloc disponibil/acceptat de Vanzator  pe site

5.4. Vânzătorul poate anula comanda făcută de Cumpărător, după notificarea prealabilă a Cumpărătorului, fără nicio obligație suplimentară a vreunei părți față de ceaaltă sau nici una dintre părțile nu ar trebui să ceară despăgubiri în următoarele cazuri:

5.4.1. respingerea de către banca care a emis cardul cumpărătorului a platii respectiva online

5.4.2. invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de Curandera  în plata online;

5.4.3. datele furnizate de clienti/client sunt incomplete si/sau incorecte;

5.5. Cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contract sau de a returna produsul  achiziționat sau de a renunța la un serviciu achiziționat, în termen de 14 zile calendaristice, fără a indica niciun motiv și fără a suporta alte costuri decât livrarea. 

Conform OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau a unei scutiri de serviciu expiră în 14 zile de la:

– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului bun – dacă cumpărătorul controlează printr-o singură comandă mai multe produse care urmează să fie livrate separat

– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese – pentru livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau bucăți,

5.6. În cazul în care cumpărătorul decide să se retragă din contract, acesta va putea completa formularul de retur online care se găsește la www.curandera.ro/pages/politica-de-retur

5.7. În cazul în care clientul/cumpărătorul solicită retragerea contractului în termenul legal de retragere din contract, va trebui să returneze orice cadouri/gratuități care au însoțit produsul. În cazul în care comanda este plătită, vânzătorul va rambursa în termen de 14 (paisprezece) zile de informare vânzătorului către Cumpărător cu privire la decizia sa de a se retrage din contract. Suma va fi rambursată după cum urmează:

5.7.1. Pentru comenzile achitate cu cardul -> contul de restituire din care s-a efectuat plata;

5.7.2. Pentru comenzi achitate cu OP / COD / iTransfer / Card bancar-> prin transfer bancar;

5.8. Vânzătorul poate amâna rambursarea până la primirea bunurilor vândute sau până la primirea dovezii că au fost expediate, dacă nu se oferă să ridice el însuși bunurile.

5.9. În cazul în care un bun și/sau serviciul comandat de către cumpărător nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa consumatorul/cumpărătorul despre acest fapt și va returna în contul cumpărătorului valoarea bunului și/sau serviciile în termen de 7 ( șapte) zile lucrătoare de la data la care Vânzătorul ia la cunoștință acest fapt și de la data la care cumpărătorul și-a declarat în mod expres intenția de a rezilia Contractul.

CONFIDENȚIALITATE

6.1. Curandera va păstra informațiile confidențiale de orice fel de îngrijire furnizate. Informațiile de dezvăluire vor fi furnizate numai în condițiile menționate aici.

6.2. Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice altă modalitate de dezvăluire către terți nu va fi făcută de către Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără acordul prealabil scris al Vânzătorului.

6.3. Prin trimiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, se furnizează vânzătorului și accesul irevocabil nerestricționat la, dreptul de a utiliza, reproduce, vizualiza, modifica, transmite și distribui acele materiale sau informații. De asemenea, sunteți de acord ca vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, informații, idei, concepte, know-how-ul sau tehnicile pe care să le trimiteți prin Site-ului. Curandera nu va fi supusă obligațiilor referitoare la confidențialitatea informațiilor transmise, dacă legislația nu prevede altfel specificat în acest sens.

PUBLICITATE

7.1. Buletinele informative (newsletter-urile) Curandera  sunt trimise prin parteneri specializați și sunt aprobate de Curandera . Astfel, acestea asigură confidențialitatea și securitatea informațiilor.

7.2. Atunci când Clientul creează un cont, acesta are posibilitatea de a-și exprima consimțământul pentru a primi newsletter-uri.

Clientul poate modifica în orice moment acordul emis de Vânzător:

7.2.1. contactând Curandera  în acest sens.

7.2.2. făcând clic pe linkul de dezabonare afișat în mesajele comerciale primite de la Vânzător.

7.3. Renunțarea la primirea buletinelor informative implică renunțarea la aprobarea datei acestui document.

FACTURARE – PLATA

8.1. Prețurile bunurilor și serviciile deschise pe site-ul www.curandera.ro nu au TVA, societatea ANTERA SRL nefiind plătitoare de TVA 

8.2. Pretul, metoda de plata si data de plata specificate in fiecare Comanda. Vânzătorul către Cumpărător va emite o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare factură conform legislației.

8.3. Vânzătorul va comunica detaliile de Comandă care conțin bunuri și/sau servicii vândute de Curandera și orice alte plăți legate de Comandă, exclusiv în format electronic prin adăugarea facturii Contului Cumpărător sau prin e-mail la adresa de e-mail specificată de Cumpărător în contul său.

8.4. Pentru o comunicare corectă aferentă Comenzii facturii, Cumpărătorului îi revine obligația de a actualiza ori de câte ori este necesar datele contului și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi din contul dumneavoastră.

8.5. Prin acest mod de a comunica, cumpărătorul, accesând contul, va deține o evidență a datelor emise de Curandera  și le poate salva și arhiva oricând și în orice mod dorește. 

8.6. Prin trimiterea comenzii, cumpărătorul este de acord să primească datele electronice prin adăugarea acestora prin contul Curandera sau prin e-mail la adresa de e-mail specificată în contul său.

8.7. Dacă aceste informații nu sunt disponibile pentru mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore în Cont, vă rugăm să nu anunțați adresa de e-mail: office@curandera.ro 

8.8 Plata cu cardul de date de la Client/Utilizator/Cumparator nu va fi accesibila Curandera si nu va fi stocata de catre Curandera  sau de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de catre institutia care autorizeaza tranzactiile sau alta entitate autorizata sa furnizeze servicii de stocare a datelor de identificare card, despre a identitatea client/Utilizator/cumpărător va fi informat înainte de introducerea datelor.

Entitatea autorizată să furnizeze cardul de stocare a datelor este NETOPIA Payments SRL, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/9170/2003, cod unic de înregistrare RO15565496, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, Clădirea 24, etaj 4, Sector 2, București, Cod Postal 020335.

8.9. În unele cazuri, pentru a menține securitatea tranzacțiilor, la înregistrarea comenzii, cumpărătorului i se va cere să autorizeze parola de plată asociată reintroducerii Contului sau să utilizeze amprentele pentru terminalele mobile care au această caracteristică.

8.10. Din motive de securitate, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul Tranzactii este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa evite modificarea optiunii de conectare automata pe dispozitivele mobile. Dezvăluirea contului de acces al parolei nu este permisă și recomandă utilizarea parolelor cu securitate puternică (ex.: să conțină cel puțin opt caractere, inclusiv majuscule, litere mici, numere și caractere speciale). Din nou, valabil doar daca merge pe baza de cont.

LIVRAREA BUNURILOR

9.1. Vânzătorul este obligat să livreze bunuri în sistemul de livrare ușă în ușă către Cumpărător.

9.2. Vânzătorul va asigura ambalarea corectă a mărfurilor și va asigura transmiterea documentelor.

9.3. Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor în România și după caz, în afara graniței.

GARAȚII

10.1. Toate bunurile vândute de Curandera sunt acoperite de garanție, conform cerințelor legii și factorilor de decizie comercială. 10.2. În cazul în care mărfurile vândute și livrate de Curandera, certificatele de garanție sunt emise direct de producător.

10.3. Pentru o comunicare corectă a certificatului de garanție pentru Bunul Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a actualiza ori de câte ori orice date sau conturi și de a accesa informațiile și documentele legate de fiecare comandă din contul dumneavoastră.

instrument de comunicare cumpărător, sau prin accesarea site-ului www.curandera.ro, vă deține o evidență a certificatului de garanție emise de Curandera și poate salva și arhiva rândul oricând și în orice mod dorește.

Dacă aceste informații nu sunt disponibile timp de 48 (patruzecisiopt) de ore în contul de client, vă rugăm să trimiteți întrebarea la adresa de e-mail: office@curandera.ro

RĂSPUNDERE

11.1. Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daunele de orice fel de îngrijire. pierderi.

11.2. Prin crearea și utilizarea Contului Client/utilizatorul/cumpărătorul asumă responsabilitatea pentru menținerea confidențialității contului (nume de utilizator și parolă) și pentru gestionarea accesului contului tău și al tău, în măsura permisă de lege, este responsabil pentru activitățile desfășurate prin utilizarea Contului tău sau .

11.3. Prin crearea contului dumneavoastră și/sau folosirea acestora și/sau plasarea comenzilor, clientul/utilizatorul/cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termeni și condiții ultima versiune actualizată a Site-ului care este comunicată în Site-ul existența din contul de creare și/sau utilizării și/sau date comenzii.

11.4. Crearea contului utilizeaza ulterior Continutul pe care il acceptati modificari ale Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

11.5. Termenii și condițiile site-ului pot fi modificate în orice moment de către Curandera , aceștia sunt obligatorii pentru Client/utilizator/cumpărător afișat în Site.Acceptarea Termenilor și Condițiile Site-ului confirmat prin bifarea casetei de pe Site și/sau prin trimiterea Comenzii. și/ sau plătiți online.

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII DE BUNURI

Ultimul de proprietate asupra Bunurilor va fi transferat la livrare, dupa plata Cumparatorului Dreptul in locatia indicata in Comanda (adica livrarea – semnata pentru primirea documentului de transport furnizat de curier sau semnarea facturii de primire cu privire la bunurile efectuate de Vanzator). personalul).

LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIE

Acest contract este supus legii române. Eventualele litigii aparute intre Curandera si clienti/clienti vor fi solutionate pe calea amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

ÎNAPOI SUS