• +40 728 929 355
  • Putem executa orice model din aur roz sau aur alb, la cerere. Contactați-ne pe email pentru orice întrebări: office@curandera.ro

Puteți returna sau schimba produsele comandate în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea coletului.

Produsele care au fost efectuate pe comandă specială (după măsurile clientului sau personalizate special pentru client, etc) nu pot fi returnate.

În cazul în care costurile de transport pentru returnarea coletulul le depăsesc pe cele de expediere, vom factura diferenta.

Conditii de retur:

  • Produsele trebuie să fie returnate în aceeași stare în care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie să prezinte urme de purtare, nu trebuie să fie deteriorate sau murdare, trebuie să aibă toate cartolinele descriptive, etichetele, certificatul de garanție și să fie însoțite de bonul fiscal sau de factura de vânzare. Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, nu vom putea returna contravaloarea produselor, urmând să va retrimitem coletul cu plata transportului la DESTINATAR.
  • Completați formularul de retur și puneți-l în cutie alături de factură și produsul/produsele pe care doriți să le returnați. Va rugăm să nu uitați să atașați formularul.

Fără acestea nu vom putea procesa returul dvs.

  • Vă rugăm să ne trimiteți produsele în ambalajul original (cutia /cutiile Curandera), pentru a va asigura că acestea nu vor fi deteriorate în timpul transportului.
  • Vă rugăm să ne înștiințați prin email la adresa office@curandera.ro asupra faptului că ne-ați trimis un colet pentru retur, pentru a ne asigura că nu se pierde în timpul transportului

Cum procedați:

Completați FORMULARULUI DE RETUR și adăugați-l în coletul cu produsul returnat.  În cazul în care nu mai găsiți formularul de retur, vă rugăm să ne trimiteți un mail la adresa office@curandera.ro și să îl solicitați.

Returnați produsele însoțite de bonul fiscal sau de factură și de formularul de retur:

  • GRATUIT, prin firma de curierat FAN Courier - dacă optați pentru schimbarea produsului  cu un alt produs de același preț, sau cu alte produse care depășesc valoarea produsului inițial, achitând diferența de preț pt baza unei facturi emise de noi - pentru comenzile cu o valoare de minim 600 lei. Pentru comenzile cu valori mai mici de 600 lei, taxa de transport tur – retur este de 55 lei.
  • Dacă optați pentru orice alt serviciu de curierat (altul în afară de Fan Courier) taxat suplimentar, vă vom factura diferența de sumă. 
  • Dacă utilizați altă firma de curierat, cu plata la expeditor.

Coletele trimise pentru retur se vor expedia NUMAI prin curier la adresa poștală:

București, Strada Fabrica de Cărămidă nr. 1A, vila 60, cod poștal 013471.

Nr. tel contact: +40 728 929 355

Email: office@curandera.ro

Coletele NU POT FI LIVRATE PERSONAL la adresa mai sus menționată.

După primirea coletului și verificarea actelor și produselor, vom trimite produsul dorit (în cazul în care doriți să schimbați cu un alt produs), sau vom rambursa suma respectivă în contul bancar specificat pe formularul de retur, în termen de 48 de ore, doar în zilele lucrătoare.

Când recepționăm produsul returnat, vom verifica atât produsul, cât și actele aferente, pentru a constata dacă sunt îndeplinite toate condițiile de retur. În cazul în care acestea sunt îndeplinite integral, vom finaliza procedurile conform specificațiilor de mai sus, iar în cazul în care condițiile de retur nu sunt îndeplinite integral, vom refuza returul, urmând a expedia înapoi produsul către expeditor cu taxa pentru transport la destinatar

Nu primim niciun retur prin Poștă Română, doar prin firme de curierat, conform specificațiilor de mai sus. 

Vă mulțumim

 

Curandera Jewelry

ANTERA SRL, CUI 16070444       

J40/728/2004

Sediul social: București, Str. Fabrica de Cărămidă nr 1A, vila 60

Email: office@curandera.ro

Tel: 0728929355

 Formular de retur

 

ÎNAPOI SUS